28. BNB Yakımı Tamamlandı

0
106
BNB
BNB

BNB Vakfı, BNB Zinciri tarafından gerçekleştirilen 28. çeyreklik BNB token yakımının başarıyla tamamlandığını duyurdu. BNB Vakfı’nın başarılı 28. çeyreklik token yakımı, BNB Zinciri ekosisteminin sürdürülebilirliğini ve büyümesini desteklemeye devam ediyor. İşte son yakımdan elde edilen veriler:

  • Otomatik Yakım (Toplam Yakılan BNB): 1.643.698,8 BNB
  • Yakım Sırasındaki Yaklaşık USD Değeri: 971 Milyon USD

BNB Yakımı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BNB, BNB Zinciri ekosisteminin yerel kripto parası olup, Web3 ortamını destekleyen önemli bir unsurdur. BNB, BNB Akıllı Zincir (BSC), opBNB L2’ler ve BNB Greenfield blockchain üzerindeki işlemleri destekler. İşlem ücretleri dışında, BNB aynı zamanda bir yönetişim tokenı olarak da hizmet verir ve sahiplerine BNB Zinciri’nin merkeziyetsiz zincir üzerindeki yönetişimine katılma hakkı tanır.

BNB, toplam arzını 100.000.000 BNB’ye düşürmek için bir Otomatik Yakım sistemi kullanır. Yakım miktarı, BNB’nin fiyatı ve bir çeyrek dönemde BSC üzerinde üretilen blok sayısına göre ayarlanarak şeffaflık ve öngörülebilirlik sağlanır. BNB Otomatik Yakım süreci, bağımsız olarak denetlenebilir ve objektif bir mekanizma sunar. Rakamlar her çeyrekte raporlanır.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz