Ducti, Ripple ile İş Birliği Yapıyor

0
393

Ducati, ilk dijital sanat koleksiyonunda Ripple ve NFT PRO ile iş birliği yapıyor. İtalyan motosiklet üreticisi Ducati, NFT PRO ve Ripple ile ortaklaşa ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.

Bu, dünyaca ünlü bir motosiklet üreticisinin, öncelikle kendi topluluğu Ducatisti ile teması artırmayı ve marka bilinirliğini artırmayı amaçlayan bu tür ilk girişimi olacak. Bu kararla Ducati, Web 3.0 alanına girişini ilan ediyor. Ripple veya daha doğrusu XRP Ledger, Ducati’nin NFT projelerinin blok zinciri bölümünden sorumlu olacak.

XRPL, NFT alanında aktif olarak popülerlik kazanıyor
XRP Ledger, NFT oluşturma ve geliştirme için giderek daha popüler bir platform haline geliyor. Geçen ay başka bir otomobil şirketi olan Lotus Cars, kendi NFT koleksiyonunu oluşturma planlarını duyurdu ve bunu da XRPL’ye dayalı olarak yapmaya karar verdi. Ayrıca, daha geçen hafta sonu, hızla büyüyen Web 3.0 şirketi CrossTower, NFT pazarında XRPL desteğini duyurdu.

Yakın zamana kadar, NFT’leri oluşturmak ve basmak için en çok kullanılan platformlar Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) idi. Ancak şirketler iş birliği yapmak için Ripple ve XRP Ledger’ı seçiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz