AIBC Avrupa etkinliği 14-18 Kasım’da Malta’da !

0
481

AIBC Europa etkinliği bu sene 14-18 Kasım tarihleri arasında Malta’da düzenlenecek.
Kripto para sektörünün önemli isimlerinin katılacağı etkinliğe katılmak isteyenler biletlerini 22Gameplay2 kodu girerek %10 buradan indirimli alabilecek!

AIBC Europe, Avrupa’nın en büyük kripto ve blockchain etkinliklerinden biridir. İkonik Malta adasındaki etkinliğe binlerce kişi katılacak ve etkinlikte herkes için yapacak çok şey var. Yeni kripto projeleri, gamefi, etkileyici/bağlı kuruluş pazarlaması ve çok daha fazlası hakkında beklenen heyecan verici sohbetler ile bu yılki AIBC Malta etkinliği kaçırılmaması gereken bir etkinlik. AIBC bir hafta boyunca ağ oluşturma, atölye çalışmaları ve beyin fırtınası için dünyanın dört bir yanından endüstri liderlerini Malta’ya çağırıyor.

AIBC zirvelerinin tümü, ilgili endüstrilerin geleceği hakkında tartışmalara öncülük eden yeni bir üst düzey etkileyiciler dizisi ile düşünce liderliği için hayati bir platform görevi görüyor. İlk kez AIBC Europe’da prömiyeri yapılan yeni düzenlemelerle Malta, dünyanın dört bir yanından teknoloji liderlerini, düzenleyicileri, yatırımcıları ve girişimcileri tartışmak, fikirleri paylaşmak, ortaklıklar kurmak ve tartışmak için bir araya getirerek bölgenin teknolojik gelişiminde bir sütun olmayı hedefliyor.

2014’teki başlangıcından bu yana, Kıtalararası Malta’da 1000 delegenin katıldığı yerel bir AIBC konferansına ev sahipliği yapan etkinlik 15.000 ziyaretçiyi tek bir çatı altında toplayan Kasım 2019 etkinliğiyle katlanarak büyüdü. Zirve ayrıca, Toronto’dan Dubai’ye uzanan etkinliklerle uluslararası olarak genişledi. .

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt olmak için : https://sigmamalta.events/aibc-2022

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz