Binance’in Yeni Launchpool’u Cyber!

0
404
Cyber
Cyber

CyberConnect, kullanıcıların dijital kimliklerini, içeriklerini, bağlantılarını ve etkileşimlerini sahiplenmelerine olanak tanıyan bir web3 sosyal ağ protokolüdür. CyberConnect, kullanıcılara merkezi olmayan bir dijital yaşam deneyimi sunmak amacıyla topluluk destekli bir sosyal ağ oluşturuyor.

CYBER, CyberConnect’in yönetim token’idir ve aşağıdaki işlevler için kullanılabilir:

  • Yönetim: CYBER token sahipleri oy hakkına sahiptir ve oy haklarını başkalarına devredebilir. Protokol iyileştirmeleri oy hakkına dayalı olarak belirlenir.
  • CyberID için Ödeme: CyberID satın alırken kullanılır.
  • CyberAccount gas token’ı: Tüm işlemlerde gas ücretlerinin fiyatını belirleyen ve ödeme yapmada kullanılan bir token.
  • Daha fazla CYBER kullanım alanı CyberDAO tarafından tanıtılacaktır.

CyberConnect, web3 sosyal dApp’lerinin hiper ölçeklenebilirliğinin bir sonraki aşamasını desteklemek için tasarlandı ve kullanıcılara web2’ye aşina olan bir sosyal ağ deneyimi sunmayı amaçlıyor. CyberAccount, CyberGraph ve CyberNetwork gibi temel bileşenleri bulunan bu protokol, geliştiricilere yenilikçi sosyal uygulamalar geliştirme imkanı sunuyor.

Binance 2 Ağustos’ta Launchpool sürecini başlattı. CYBER’ın 100 milyon toplam token arzı bulunuyor. BNB – TUSD ve FDUSD ile stake edilebiliyor. Stake süreci 30 gün boyunca devam edecek. Ayrıca 15 Ağustos Binance borsasında listelenecek.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz