XRP, 5,2 Milyon Aktif Cüzdan Sayısıyla Yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaştı

0
146
XRP
XRP

Zincir üstü analiz firması Santiment, boş olmayan XRP cüzdanlarındaki büyümeye dikkat çekti. Santiment, bir tweet’inde son altı aydaki en büyük piyasa değerleri arasında boş olmayan cüzdanların büyümesini karşılaştırarak, belirtilen zaman dilimi içinde bu ölçümdeki net değişimi sunuyor.

XRP’yi tutan boş olmayan cüzdanların sayısı son altı ayda şaşırtıcı bir şekilde 5,2 milyona yükseldi ve bu da %7’lik bir büyümeyi temsil ediyor. Bir XRP Ledger hizmetlerine göre, XRP Ledger’daki hesapların mevcut sayısı 5.183.760 olup, bu sayı 59.778.941.576 adet devasa bir XRP’ye sahiptir. Bu rakamlardan 1.939’unun yetersiz bakiyesi sıfır bakiyeye sahipti.

Boş olmayan cüzdanlardaki büyüme, XRP ekosistemine giren yeni kullanıcıların ve yatırımcıların akınına işaret ediyor olabilir.

XRP ana varlık olarak ilgi kazandıkça, daha fazla insan XRP tokenlerini satın almak ve elinde tutmak istiyor, bu da aktif cüzdan sayısında artışa yol açıyor.

Çok sayıda yeni oyuncu XRP ekosistemine katılıyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Mart ayındaki XRP Gold Coast etkinliğinin yanı sıra XRP Las Vegas ve XRPL zirvesi de dahil olmak üzere bu yıl XRP topluluğu tarafından yürütülen etkinliklerin miktarındaki artıştan duyduğu heyecanı dile getirdi. Garlinghouse, Ledger üzerine inşa edilen projeler için ek yerel yetenekler konusundaki heyecanını dile getirerek ivmenin arttığının sinyalini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz