Bitcoin Tersine Dönmenin Eşiğinde Olabilir

0
215
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin’e ilişkin son veriler, yakın gelecekte potansiyel bir tersine dönüşe işaret eden bazı işaretler gösterdi. Bu olasılığa işaret eden temel göstergelerden biri, ağın mevcut arzının kâr oranı olan %84,4’tür. Bu metrik son iki ayın en düşük seviyesinde, bu da tarihsel olarak daha yükseliş senaryolarıyla uyumlu bir durum.

Şu anda Bitcoin 59.300 dolar civarında işlem görüyor ve önemli direnç seviyelerinin hemen altında konumunu koruyor. Grafikteki direnç, Bitcoin’in son haftalarda birçok kez test ettiği 60.099 dolar seviyesinde. Bu seviyenin üzerinde kesin bir kırılma, yükseliş aşamasının başlangıcını doğrulayabilir ve potansiyel olarak fiyatları 63.463 dolar civarında gözlemlenen daha yüksek dirençlere doğru sürükleyebilir.

Bitcoin, birden fazla sıçramanın meydana geldiği 52.102 $ seviyesinde güçlü bir destek oluşturdu ve bu fiyat noktasına güçlü bir alıcı ilgisi olduğunu gösteriyor. Bu destek seviyesi kritiktir; Bu seviyenin üzerinde tutunmak, mevcut toparlanma momentumunu korumak için çok önemli. Bitcoin bu desteğin altına düşerse, bir satışı tetikleyebilir ve 50.000 dolarlık psikolojik eşiğin yakınında daha fazla desteği test edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz