Ünlü Yazar Bitcoin Satın Almak İçin Yeni ve Büyük Bir Sebep Görüyor

0
156
Bitcoin
Bitcoin

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının ünlü yazarı yatırımcı ve girişimci Robert Kiyosaki, yaklaşan yeni küresel gelişmelerin işaretleri ışığında Bitcoin’i destekledi. Kendisini yaklaşan ABD doları çöküşünden korumak için diğer birçok varlıkla birlikte Bitcoin’in şu anda en iyi seçenek olduğunu söyledi.

Kiyosaki, tweet’inde şu anda ilgi duyduğu ülke olan Güney Afrika’dan bahsetti. BRICS’in, çoğu BRICS bölgelerinde çıkarılabilen, muhtemelen altınla desteklenecek olan kendi kripto para birimini başlatmayı planladığına dair söylentileri araştırıyor.

BRICS, en eski üyeleri olan Brezilya (B), Rusya (R), Hindistan (I), Çin (C) ve Güney Afrika (S) başta olmak üzere birden fazla üyeden oluşuyor. Ocak 2024’te BAE, Mısır, İran ve Etiyopya’nın da kabul edilmesiyle bu liste genişletildi.

Robert Kiyosaki, BRICS altın destekli kripto paranın gerçekten piyasaya sürülmesi durumunda büyük miktarda ABD dolarının ABD’ye geri akmaya başlayacağını tweetledi. Kiyosaki, tweetinde ABD dolarını “sahte para” olarak adlandırıyor. Bu muazzam USD girişinin Amerika’da hiperenflasyona neden olacağına ve sonuçta ABD dolarını tamamen yok edeceğine inanıyor. Bunun sonucunda ABD dolarının beklenen çöküşünden korumanın tek yolunun Bitcoin, altın ve gümüş satın almaya başlamak olduğunu düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz