Mt. Gox, 9,6 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Taşıdı

0
135
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Çöken kripto para borsası Mt. Gox, 9,62 milyar dolar değerindeki Bitcoin’i yeni bir cüzdana taşıyarak alacaklılar arasında umutları artırdı. Mt. Gox ile ilişkili diğer birkaç soğuk cüzdandan “1Jbez” cüzdanında birleştirildi.

Bu transferler, Mt. Gox’un alım satım ve para çekme işlemlerini askıya aldığı 2014 yılından bu yana fonlarına erişemeyen kullanıcılara nihayet geri ödeme yapılabileceğinin potansiyel bir göstergesi olarak görülüyor.

Transferler, borsadan beş yılı aşkın süredir ilk zincir içi fon hareketini temsil ediyor ve Mt. Gox’un alacaklılara Ekim 2024 sonuna kadar geri ödeme yapma planlarıyla uyumlu görünüyor.

Hükümetlerarası blockchain uzmanı ve NFT: From Zero to Hero kitabının yazarı Anndy Lian’a göre, yaklaşık 10 milyar dolarlık Bitcoin konsolidasyonu muhtemelen Mt. Gox’un kullanıcılarına borcunu ödeme planlarına işaret ediyor.  “Bu, beş yılı aşkın süredir Mt. Gox’un soğuk cüzdanlarındaki varlıkların ilk hareketidir ve benim naçizane fikrime göre, muhtemelen söz verilen son tarih olan 31 Ekim 2024’ten önce varlıkları alacaklılara geri dağıtma planının bir parçasıdır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz