Haftanın Önemli Bitcoin Ve Altcoin Haberleri

0
197
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in hashrate’i, madenci karlılığının hızla düşmesine rağmen yeni bir rekora ulaştı.

Bitcoin (BTC) madencisi Marathon Digital (MARA), bitcoin alımlarını ve genel kurumsal amaçları finanse etmek için özel bir yerleştirmede 250 milyon dolar değerinde dönüştürülebilir tahvil satmayı planladığını söyledi.

BitMEX’in kurucu ortağı ve Maelstrom Fund’ın baş yatırım sorumlusu Arthur Hayes’e göre, altcoin sektörünün yükseliş rallisine başlaması için Bitcoin ve Ethereum’un temel psikolojik seviyeleri geri kazanması gerekiyor.

Yakın zamanda yapılan bir 13F dosyasında, bankacılık devi Goldman Sachs, Bitcoin borsa yatırım fonlarında (ETF) tam 419 milyon dolar tuttuğunu açıkladı.

Bitcoin (BTC) bugün erken saatlerde önemli bir fiyat seviyesini geri kazandı ve önümüzdeki günlerde daha fazla zirve görüleceği anlaşılıyor.

MicroStrategy’nin kurucusu ve başkanı Michael Saylor, Bitcoin’in (BTC) bir rezerv varlık olarak rolünü bir kez daha tekrar doğruladı.

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) kurumsal benimsenmesi, Bitcoin’in son düzeltmesine rağmen 2024’ün ikinci çeyreğinde önemli bir artış gördü.

Grayscale Bitcoin Trust’tan önemli çıkışlara rağmen, genel spot Bitcoin ETF piyasası pozitif girişler gördü.

MicroStrategy’nin başkanı ve kurucu ortağı Michael Saylor, kripto varlığa olan inancını ifade eden bir Bitcoin mesajı yayınladı. 

On yıllık Bitcoin cüzdanı yeniden etkinleştirildi. Whale Alert, 10,3 yıllık hareketsizlikten sonra hareketsiz bir BTC cüzdanının yeniden etkinleştirildiğini tweetledi.

Haftanın Altcoin Haberleri

ABD’de Spot Ethereum borsa yatırım fonları, 23 Temmuz’da piyasaya sürüldüklerinden bu yana ilk kez pozitif net girişler elde etti. 

2015’te Ethereum ICO’suna katılan devasa bir Ethereum balinası yakın zamanda önemli miktarda ETH’yi bir borsaya taşıdı.

Ethereum (ETH) için olumlu sinyaller ortaya çıktı ve potansiyel bir gelecekte yükselişe geçmesi bekleniyor. 

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto para analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre yakın zamanda Kraken borsasına 200 ETH (534.000 $) yatırdı.

Açıklamalar Trump’ın 1 milyon ila 5 milyon dolar arasında Ether’i olduğunu ve bir NFT lisanslama anlaşmasından 7 milyon dolardan fazla kazandığını gösteriyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, platformunda 15 kripto paranın fiyat tekliflerinden çıkarılması da dahil olmak üzere çarpıcı bir güncelleme yayınladı.

IntoTheBlock tarafından yapılan son bir analizde, Cardano ağı etkileyici zincir içi hacmiyle öne çıkarıldı.

Toncoin (TON), son 24 saatte %14’ten fazla artarak piyasa değerini 17,92 milyar dolara çıkardı. 

Son 24 saatte 880 milyardan fazla SHIB tokeni taşındı ve bu da Shiba Inu’nun şu anda ciddi bir nakit çıkışı yaşadığını gösteriyor. 

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

New York Times’ın yakın tarihli bir raporuna göre, Tether kurucu ortağı Brock Pierce şu anda iş ortaklarıyla yasal anlaşmazlıklar içinde.

Büyük kripto para borsası Binance, platformundan birkaç kripto varlığı listeden çıkaracağını duyurdu. 

Kripto para borsası Crypto.com, benzer bir anlaşmayı iptal ettikten yaklaşık iki yıl sonra, Avrupa’nın en önemli kulüp futbol müsabakası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu.

Sektörün en büyük kripto borsası olan Binance, bugün erken saatlerde önemli bir başarıyı duyurdu. Resmi bloguna göre, borsa Hindistan’da raporlama kuruluşu olarak başarıyla kaydoldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz