Robert Kiyosaki’den Bitcoin ve Altın Tartışmasına Son Nokta

0
101

Finansal eğitim denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Robert Kiyosaki, kripto dünyasında uzun süredir devam eden Bitcoin ve altın tartışmasına açıklık getirdi. “Rich Dad Poor Dad” kitabının yazarı olan Kiyosaki, hem altın hem de Bitcoin’i destekleyen yatırımcılar arasında süregelen tartışmanın anlamsız olduğunu belirtti ve her iki varlığı bir arada tutmanın en doğru strateji olduğunu vurguladı.

Kiyosaki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Altın mı Bitcoin mi daha iyi?” sorusunu anlamadığını ifade etti. “Bu tartışmaların ne anlamı var?” diye sorarak, asıl önemli olanın bir yatırımcının ne kadar Bitcoin’e ve altına sahip olduğu olduğunu belirtti. Kiyosaki’ye göre, hangi varlığın daha iyi olduğuna dair süregelen tartışmalar yerine, her iki varlığı da dengeli bir şekilde portföyde bulundurmak daha mantıklı bir yaklaşım.

Kiyosaki, pandeminin başlangıcından bu yana Bitcoin, altın ve gümüş gibi fiziksel varlıklara yatırım yapmayı savunuyor. 2020 yılında başlayan ABD’nin niceliksel genişleme politikaları ve para basma süreçlerinin ardından Kiyosaki, bu varlıklara olan inancını daha da güçlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz