Michael Saylor, Sahte Satoshi İddiası Sonrası Sessizliğini Bozdu

0
109
Michael Saylor
Michael Saylor

HBO’nun son belgeselinde Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun kimliğiyle ilgili büyük bir iddia ortaya atıldıktan sonra, kripto dünyasında büyük bir tartışma başladı. MicroStrategy’nin Başkanı Michael Saylor, bu iddialara dair ilk kez sessizliğini bozarak bir paylaşım yaptı.

Saylor, yapay zeka kullanarak kendisini bir pilot kıyafeti içinde, üzerinde Bitcoin logosu bulunan bir görüntüyle sosyal medya platformu X’te paylaştı. Görselin altına “All Aboard. #Bitcoin” (Herkes Biniyor. #Bitcoin) notunu düşen Saylor, bu mesajıyla Bitcoin’e olan bağlılığını ve mevcut zorluklara rağmen onunla yola devam ettiğini ima etti. Ayrıca, bu gönderi Saylor’un, Bitcoin’e inanan her bireyin aslında Satoshi Nakamoto’nun ruhunu taşıdığına dair bir mesaj içeriyordu.

Kripto topluluğu Saylor’un bu paylaşımına olumlu yanıtlar verdi. Bir kullanıcı, “Evet kaptan! HEPİMİZ $SATOSHI’YİZ” yorumunda bulundu. Saylor, Bitcoin’e uzun zamandır desteğini sürdürüyor ve özellikle şirketi MicroStrategy’nin Ağustos 2020’de yaklaşık 250 milyon dolarlık Bitcoin alımıyla bu desteği büyük bir adım atmıştı. Bugün, MicroStrategy 226.500 BTC ile en büyük kurumsal Bitcoin sahiplerinden biri konumunda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz