Bitcoin Hakimiyeti 3,5 Yılın Zirvesine Ulaştı

0
58
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti, 15 Ekim’de %58,77’ye ulaşarak Nisan 2021’den bu yana en yüksek seviyesine çıktı. Aynı dönemde Bitcoin’in fiyatı 67.800 dolara yükseldi, ancak kısa süreli bir geri çekilme ile 64.880 dolara düştü. Daha sonra tekrar toparlanarak 67.000 doların üzerine çıktı ve 1,32 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Bitcoin’in bu yükselişi, altcoinler için olumsuz bir tablo çizdi. BTC %2,5 değer kazanırken, altcoinler genellikle durgun kaldı ya da düşüş yaşadı. Tarihsel olarak, Bitcoin’in hakimiyetinin arttığı dönemler altcoinler için zor zamanlar anlamına geliyor.

Ancak bazı analistler ve yatırımcılar, bu hakimiyetin kısa ömürlü olacağını ve altcoinlerin yükseleceği bir dönemin yaklaştığını düşünüyor. Örneğin, ICT Crypto kurucusu Benjamin Cowen, Bitcoin hakimiyetinin %60 seviyesinde zirve yapacağını öngörürken, yatırımcı Coach K Crypto ise bu döngüde BTC’nin zirveye ulaştığını ve yakın zamanda altcoinlerin yükselişe geçeceğini belirtti. Coach K Crypto, BTC’nin daha fazla yükseliş yaşamadan önce altcoinlerin yükselmek için bir fırsat bulamayacağını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz