Binance, 100 Trilyon Dolarlık Tarihi Eşiği Aştı

0
89
Binance
Binance

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, kripto para endüstrisinde büyük bir başarıya imza atarak toplam işlem hacminde 100 trilyon dolar eşiğini geçti. Kripto veri sağlayıcısı CCData’nın raporuna göre, Binance’in spot ve türev işlemlerindeki birikimli işlem hacmi bu devasa seviyeyi aşarak, merkezi borsalar arasında bir ilke imza attı.

Binance, bu ay itibarıyla, spot ve türev işlemlerinin birleşik hacminde 100 trilyon doları aşarak, merkezi borsalar arasında bu tarihi başarıya ulaşan ilk platform oldu. Bu gelişme, Binance’in hem spot hem de türev işlemlerindeki baskın pozisyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.

CCData’ya göre, Binance’in ardından en yakın rakibi OKX, 24.9 trilyon dolarlık işlem hacmiyle ikinci sırada yer alıyor. Bybit 13.2 trilyon dolar, Bitget 10.9 trilyon dolar, HTX ise 10.2 trilyon dolarlık hacmiyle ilk beşi tamamlıyor. İlginç bir şekilde, Kasım 2022’de faaliyetlerini durdurmasına rağmen FTX, tüm zamanların işlem hacmine göre altıncı sırada yer alarak, geçmişteki etkisini hâlâ hissettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz