Milyarder Paul Tudor Jones Bitcoin Boğası Olduğunu Doğruladı

0
55
Paul Tudor Jones
Paul Tudor Jones

Milyarder hedge fon yöneticisi Paul Tudor Jones, artan enflasyon karşısında Bitcoin ve altın destekçisi olduğunu yeniden vurguladı. “Tüm yollar enflasyona çıkıyor” diyen Tudor Jones, hem Bitcoin hem de altının uzun vadede kazandıracağına inandığını belirtti. Yaklaşık 12 milyar dolarlık varlık yöneten Tudor Investment Corporation’ın kurucusu, ayrıca altın, Bitcoin, emtialar ve NASDAQ hisselerinden oluşan bir portföyü olduğunu da ima etti.

Tudor Jones, Bitcoin’i uzun zamandır destekleyen isimlerden biri. İlk olarak 2020’de müşterilerine yazdığı bir mektupta Bitcoin’e olan ilgisini açıklamış ve BTC yatırımlarını 1970’lerde altın almaya benzetmişti. O dönemde de enflasyonun, pandemiye karşı alınan mali önlemler nedeniyle artacağını öngörmüştü.

Bitcoin Fiyat Görünümü

Bitcoin fiyatı, son dönemde 68.000 dolar seviyesinden geri çekilse de piyasada büyük bir satış baskısı görülmüyor. Teknik göstergeler, özellikle günlük grafikte hareketli ortalamaların kesişimi ile birlikte, yakında Bitcoin için “altın kesişim” olabileceğini işaret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz