Ünlü Analist: Bitcoin 30 Gün İçinde Yeni Zirveye Ulaşacak

0
38
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC) fiyatı için cesur bir tahmin paylaştı ve önümüzdeki 30 gün içinde Bitcoin’in yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini söyledi. Analist, son dönemde BTC’nin 69.000 dolar seviyesinden reddedilip 66.000 dolara kadar düşmesine rağmen, bu fiyat hareketinin sağlıklı bir düzeltme olduğunu belirtti. Piyasada oluşan olumsuz havaya rağmen, birçok uzman gibi van de Poppe da Bitcoin’in yakında yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Van de Poppe, Bitcoin’deki bu düzeltmenin makroekonomik verilerin etkisiyle kısa sürede sona ereceğine inanıyor. Özellikle S&P Global PMI verilerinin başladığı bu dönemde, Bitcoin’in performansının yeni bir rekor denemesi yapacağını öngörüyor. PMI verileri, dünya genelinde 30’dan fazla ekonomiyi kapsayan önemli bir ekonomik gösterge olarak kabul ediliyor.

Bitcoin’de Yeni Zirveye Hazırlık

Analist, daha önceki bir paylaşımında da Bitcoin’in 65.000 dolara kadar düştüğünü, ancak hızla toparlanmaya başladığını vurgulamıştı. Bu küçük düzeltmenin sonuna yaklaştığını belirten van de Poppe, kripto piyasasının toparlanmaya hazır olduğunu ve özellikle Bitcoin’in yükselişini sürdüreceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz