ABD Başkan Adayı RFK Jr. Bitcoin’i Destekliyor

0
93
Bitcoin
Bitcoin

Bağımsız başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., Nashville’deki BTC 2024 konferansında bitcoin’e olan desteğini ikiye katladı. “Ben Bitcoin’in büyük bir destekçisiyim. Servetimin çoğunu Bitcoin’de tutuyorum,” dedi.

Bitcoin, Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın kampanyasının Mayıs ayında kripto bağışlarını kabul edeceğini duyurmasıyla bu seçim döngüsünde sıcak bir konu haline geldi. Birçok kripto girişimcisi Trump kampanyasını desteklemek için ortaya çıktı; Kraken’in kurucu ortağı Jesse Powell, Trump’a 1 milyon dolarlık kripto bağışladı ve Winklevoss ikizleri, Trump yanlısı bir PAC’ye bağışta bulundu.

Kennedy, merkez bankasının genel halkın değil bankacıların çıkarlarını gözettiğini söyleyerek Federal Rezerv’i hedef aldı. “Kongre ile Fed arasındaki ilişki ülkemiz için hem asalak hem de simbiyotik bir ilişki. Fed kamu kurumu değil… Karar vericiler bankacılık sektörü tarafından atanıyor,” dedi.

Ayrıca Kennedy, “Kendi cüzdanlarımız üzerinde egemenliğe, işlem özgürlüğüne ve şeffaf bir para birimine ihtiyacımız var. Amerika’nın blok zinciri teknolojisinin merkezi olmaya devam etmesini sağlamalıyız,” diye ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz