Analist, Bitcoin’in Önümüzdeki Günlerde 83 Bin Dolara Yükselebileceğini Söyledi

0
116
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

10x Research, teknik analize göre Bitcoin için 83.000 dolara kadar bir yükseliş öngörüyor. Yükseliş kırılması muhtemelen Cuma günü veya gelecek hafta gerçekleşecek.

10x Research’ün teknik analizine göre Bitcoin (BTC), günlük grafikte büyük bir yükseliş fiyat modelini tamamlayarak 83.000 dolara yükselişe hazırlanıyor olabilir.

72.000 doların üzerinde bir fiyat hareketi, ortadaki en derin olmak üzere üç fiyat çukuruyla karakterize edilen ters baş-omuz modelinden bir kopuşu doğrulayacaktır. “Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesi an meselesi. Baş-omuz formasyonu, yakında 83.000’e doğru bir yükselişe işaret ediyor ve direnç çizgisi muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde kırılacak. Bu direnç için ideal zaman.”

Teknik analiz teorisine göre ters baş-omuz formasyonu genellikle bir düşüş trendinin ardından oluşur ve bir kırılmanın ardından trendi yukarıya doğru tersine çevirir. Bu model, yükseliş eğilimi gösteren bir piyasada nadiren ortaya çıkıyor ve yükselişin devam ettiğinin sinyalini veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz