ARK ve 21Shares, Ethereum ETF Teklifinden Staking Planlarını Çıkardı

0
151
ETF
ETF

ARK Invest ve 21Shares, güncellenmiş spot Ether borsasında işlem gören fon tekliflerinden staking planlarını çıkardı.

10 Mayıs Cuma günü sunulan güncellenmiş başvuruda, 21Shares’in fon varlıklarının bir kısmını üçüncü taraf sağlayıcılar aracılığıyla paylaştıracağını belirten madde kaldırıldı. Daha önce şöyle deniyordu: “Sponsor zaman zaman Vakfın varlıklarının bir kısmını bir veya daha fazla güvenilir Staking Sağlayıcısı aracılığıyla hisselendirebilir.”

Şirketler, 7 Şubat’ta yaptıkları başvuruda, 21Shares’in stake etme ödülü olarak ETH almayı beklediğini ve elde edilen kazançları fonun ürettiği gelir olarak sınıflandırmayı amaçladığını belirten bir maddeye yer verdiler.

Ancak son başvuruda ilgili bölüm kaldırılıyor ve cezaların azaltılmasından kaynaklanan kayıplar, bağlanma ve ayrılma sırasında geçici olarak erişilemeyen fonlar ve Ether fiyatı üzerindeki potansiyel etkiler de dahil olmak üzere daha geniş yorumlar yer alıyor.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’a göre güncelleme, resmi yorum olmamasına rağmen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelebilecek olası geri bildirimlere yanıt olarak başvuruyu iyileştirme çabası olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz