Binance, BNSOL Token’ı Tanıttı!

0
83
Binance
Binance

Binance, kullanıcılarına Solana (SOL) tokenlerini güvenli bir şekilde stake etme imkanı sunan yeni ürünü BNSOL‘u tanıttı. Artık SOL sahipleri, varlıklarını stake ederek BNSOL adlı likit stake tokeni alabilecekler. Bu token, stake edilen SOL’unuzu temsil ederken aynı zamanda kazanç sağlamaya devam eder ve likiditeyi kilitlemeden ticaret yapma, borç verme ya da DeFi platformlarında kullanma imkanı sunar.

BNSOL Nedir?

BNSOL, Solana ağı üzerinde stake edilen SOL tokenlerini temsil eden bir likit stake tokenidir. Geleneksel staking yöntemlerinin aksine, BNSOL ile varlıklarınızı likid hale getirerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu sayede hem staking ödüllerini kazanmaya devam eder hem de tokenlerinizi ticarette ya da DeFi platformlarında kullanabilirsiniz. Zamanla, BNSOL’un değeri, stake ödüllerinin birikmesiyle birlikte 1 SOL’un değerini aşar. Ayrıca, BNSOL tokenleri her an geri alınabilir; standart bir süreçle ya da BNSOL piyasasında işlem yaparak.

Binance SOL Stake İşlemi Nasıl Yapılır?

  1. Binance hesabınızda SOL satın alın veya mevcut SOL varlıklarınızı Binance hesabınıza aktarın.
  2. [Kazanç] bölümüne gidin ve [SOL Stake] seçeneğini tıklayın.
  3. Stake etmek istediğiniz SOL miktarını girin, şartları onaylayın ve işlemi tamamlayarak BNSOL tokenlerinizi alın.
BNSOL ve Binance Web3 Cüzdan Entegrasyonları

BNSOL, Binance Web3 Cüzdanı tarafından desteklenmektedir. Kullanıcılar, BNSOL tokenlerini cüzdanlarına çekerek Solana ağındaki protokollerde kullanabilirler. Kamino, Solayer, Drift, Orca, Meteora, MarginFi, Raydium gibi DeFi platformları, BNSOL ile entegrasyon sağlayarak kullanıcılarına ek fırsatlar sunuyor.

Önemli Notlar

  • BNSOL dönüşüm oranı Solana ağındaki her epoch (yaklaşık 2-3 gün) sonunda güncellenir. Her epoch sonrasında oranlar dinamik olarak güncellenecek ve staking ödülleri buna göre yansıtılacaktır.
  • Geri alma işlemi ortalama 4 gün sürmektedir. Ancak, ağdaki yoğunluk ya da ağ arızaları gibi durumlarda işlem süresi uzayabilir.

Daha detaylı bilgi almak için tıklayın.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz