Binance TR, SCR’yi TRY İşlem Çiftinde Listeleyecek!

0
74
Binance
Binance

Binance TR, kullanıcılarından gelen talepleri dikkate alarak platformdaki kripto varlık çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Bu bağlamda, 22 Ekim 2024 Salı günü, saat 12.00’den itibaren SCR (Scroll) coin’i TRY işlem çiftinde listelenecek. Binance TR, SCR’yi listeleyen ilk platformlardan biri olma özelliğini taşıyor.

SCR Nedir ve Neden Önemli?

SCR, yenilikçi bir blockchain projesi olan Scroll’un yerel token’ıdır. Scroll, Ethereum Layer 2 ölçeklendirme çözümlerine odaklanan ve kripto dünyasında dikkat çeken projelerden biridir. Binance TR’nin bu projeyi listelemesi, Türkiye’deki yatırımcılar için SCR alım-satım işlemlerini kolaylaştıracak ve piyasadaki SCR likiditesini artıracaktır.

SCR Alım Satımı Ne Zaman Başlayacak?

Binance TR kullanıcıları, 22 Ekim 2024 Salı günü saat 12.00’den itibaren SCR ile TRY arasında alım-satım işlemleri gerçekleştirebilecekler. Bu saatten önce Binance TR üzerinden SCR alım-satım işlemi yapılamayacağını ve bunun bir ön satış olmadığını belirtmekte fayda var. Listeleme öncesinde SCR’nin satışa sunulacağı yönündeki iddialara itibar edilmemesi gerektiği de vurgulanıyor.

Binance TR’nin Kolay Al/Sat Özelliği ile SCR Almak

Listeleme sonrası Binance TR kullanıcıları, Kolay Al/Sat özelliği sayesinde hızla SCR alım satım işlemi gerçekleştirebilecekler. Bu özellik, yatırımcılara basit bir arayüz üzerinden hızlı işlem yapma imkanı sunarak, kripto varlık alım satımını daha pratik hale getiriyor.

Daha fazla bilgi almak isteyenler, bu sayfaya göz atabilirler.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz