Binance TR’de Sui ile HODL&Öğren&Kazan: 150.000 USDT Ödül Fırsatı

0
205
Binance
Binance

Binance TR, 1-14 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir etkinlikle kullanıcılarına toplam 150.000 USDT değerinde ödül dağıtma fırsatı sunuyor. Sui HODL&Öğren&Kazan etkinliği, hem mevcut hem de yeni kullanıcıların katılımını teşvik ederek kripto dünyasında kazanç elde etmelerini sağlıyor.

Etkinlik Dönemi: 1 Ağustos 2024, 20:00 (TSİ) – 14 Ağustos 2024, 20:00 (TSİ)

Promosyonlar ve Ödüller:

Promosyon A: Sui HODL Ödülleri – 50.000 USDT Bu promosyonda, Binance TR hesabında Sui tutan kullanıcılar ödül havuzundan pay alacaklar. Katılım için hesabınıza giriş yapmanız, “Etkinliğe Katıl” butonuna tıklamanız ve kısa testi tamamlamanız gerekiyor. Bu süreçte hesabınızda tuttuğunuz Sui miktarına göre ek kazanç elde edebilirsiniz.

Promosyon B: Yeni Kullanıcı Garanti Ödülleri – 50.000 USDT Binance TR’ye yeni kayıt olan kullanıcılar, etkinliğe katılarak 10 USDT ek ödül kazanabilirler. Bu promosyon, Sui alımını teşvik etmek için tasarlandı. Yeni kullanıcılar kısa testi tamamlayarak ödüllerine kavuşabilirler. Toplam ödül havuzu 50.000 USDT ile sınırlıdır.

Promosyon C: Mevcut Kullanıcı Garanti Ödülleri – 50.000 USDT Mevcut kullanıcılar, referans kodlarını paylaşarak arkadaşlarının Binance TR’ye kaydolmalarını sağlayarak ödül kazanabilirler. Her yeni kullanıcı için 10 USDT ek kazanç elde etme şansı bulunuyor. Bu ödül havuzu da 50.000 USDT ile sınırlıdır.

Ödül Hesaplama ve Dağıtımı

Promosyon A kapsamında, etkinlik süresince Binance TR hesaplarında tutulan Sui miktarları günlük olarak rastgele saatlerde kaydedilecek ve 14 günün sonunda toplam miktar üzerinden hesaplanacaktır. Günlük Sui bakiyesi en fazla 20.000 adet olarak hesaplamalara dahil edilecektir.

Promosyon B ve C ödülleri ise yukarıda belirtilen görevlerin tamamlanmasıyla ayrı ayrı ödül havuzlarından verilecektir. Ödüller, promosyon sona erdikten sonraki 30 iş günü içinde USDT veya Sui olarak dağıtılacaktır. Her kullanıcı uygun olması durumunda tüm promosyonlardan aynı anda ödül kazanabilir.

Etkinliğe katılmak için tıklayın.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz