Binance ve Wtech Akademi İş Birliğiyle Kadınlara Özel Web 3.0 ve Blockchain Eğitimi Başlıyor!

0
62
Binance
Binance

Wtech Akademi, Binance ile iş birliği yaparak kadınları finansal teknolojiler ve blockchain alanında uzmanlaştırmayı hedefleyen bir eğitim programı sunuyor. 16 Eylül’de başlayacak ve 3 hafta sürecek bu ücretsiz eğitim programı, kadınların kripto, blockchain, NFT ve algoritmik trade gibi alanlarda bilgi sahibi olmalarını sağlayacak.

Eğitimler, her hafta iki saatlik derslerle katılımcılara merkeziyetsiz uygulamalardan siber güvenliğe, kripto para analizinden dijital cüzdan kullanımına kadar geniş bir yelpazede bilgi sunacak. Ayrıca, ilham verici konuşmalarla sektörde öne çıkan isimlerle tanışma fırsatı da elde edilecek.

Son başvuru tarihi 12 Eylül 2024 olan bu programa, finansal teknolojilerde kendini geliştirmek isteyen tüm kadınlar başvurabilir. Katılımcılar, mezuniyet sonrası akıllı dijital sertifika almaya hak kazanacaklar.

Bu eğitimle kadınlar, Web 3.0 ve blockchain dünyasında kariyer yapmak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olacak ve teknoloji, kripto, blockchain ve bulut bilişim gibi alanlarda uzmanlaşma fırsatı yakalayacaklar.

Eğitime katılmak için tıklayın.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz