Binance Yeni Listelemelerle Büyümeye Devam Ediyor

0
76
Binance
Binance

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, platformlarındaki yeni listelemelerle hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Binance, bu hamlesiyle yatırımcılara daha fazla seçenek sunarak kripto para piyasasında yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Son yapılan duyuruda, Binance, Ethereum tabanlı bir middleware protokolü olan EigenLayer’ı (EIGEN) listeleyeceğini açıkladı. EigenLayer, kripto piyasasında “restaking” konseptini tanıtan bir platform olarak dikkat çekiyor. Binance, EigenLayer’ı EIGEN/BTC, EIGEN/USDT, EIGEN/FDUSD ve EIGEN/TRY pariteleriyle 1 Ekim 2024’te saat 08:00’de (Türkiye saati ile) işleme açacak. Kullanıcılar, 2 Ekim 2024’ten itibaren çekim işlemi yapabilecekler.

Diğer Listelemeler ve Yenilikler

Binance Earn platformunda, Toncoin (TON), Notcoin (NOT) ve Dogs (DOGS) kripto paraları Binance Dual Investment hizmetine eklenerek kullanıcılara daha fazla kazanç fırsatı sunulmaya başlandı. Bu hizmet, kullanıcıların düşük fiyatlardan alım yaparak veya yüksek fiyatlardan satış yaparak ek ödüller kazanmalarını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz