Bitcoin Balinaları Ağdan Neredeyse Kayboluyor

0
171
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Santiment tarafından sağlanan en son verilerin gösterdiği gibi, Bitcoin balinaları şu anda piyasadan uzaklaşıyor ve faaliyetleri 2024’ün en düşük seviyelerine doğru düşüyor. Ne yazık ki, eğer BTC nispeten nötr kalırsa bu, yaklaşan satış baskısının bir göstergesi olabilir.

Bitcoin’in 100’den fazla BTC içeren balina cüzdanları, toplamda 11,79 milyon BTC’ye ulaşan yüksek düzeyde kripto para tutmaya devam ederken, balina faaliyeti 2024’teki en düşük seviyesine geriledi. Şu anda en az 100 kripto para tutan 15.907 cüzdan mevcut. Ölçü ne zaman yükselse, balinalar arasında yenilenen bir talep artışı görüyoruz ve bu da Bitcoin’in performansını doğrudan etkileyecektir.

İlginç bir şekilde balina faaliyetlerindeki düşüş de piyasa için olumlu bir işaret olarak görülebilir. Daha az balinanın aktif olarak işlem yapmasıyla piyasada daha az volatilite yaşanabilir. Balinalar büyük işlemler yaptıklarında piyasayı önemli ölçüde etkileyerek ani fiyat dalgalanmalarına neden olabilirler. Bu büyük sahipler arasındaki faaliyetin azalması, daha istikrarlı ve öngörülebilir bir piyasa ortamına yol açabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz