Bitcoin’de Yükseliş Sürüyor

0
105
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Önde gelen Bitcoin destekçisi Saylor yükselişe yönelik bir açıklama yaparken Bitcoin aniden %6 oranında yükseldi. Tanınmış bir Bitcoin savunucusu ve MicroStrategy’nin kurucu ortağı Michael Saylor, kripto para birimi topluluğuyla bir Bitcoin yükseliş beyanını paylaştı. Bu, önde gelen küresel dijital para BTC’nin aniden %6 oranında artarak 67.000 dolarlık fiyat seviyesini geride bırakmasıyla gerçekleşti.

Michael Saylor, Saylor’un şirketi MicroStrategy’nin düzenli Bitcoin birikimine başladığı 20 Ağustos’tan bu yana, son dört yılda finansal piyasalardaki diğer varlıklarla karşılaştırıldığında Bitcoin fiyat büyüme dinamiklerinin bir diyagramını yayınladı.

Bu şemaya göre, dijital altın %460 oranında etkileyici bir artış gösterdi. BTC’nin ardından sırasıyla %64 ve %62 artışlarla S&P 500 ve Nasdaq endeksleri geliyor. Son dört yılda altın %21 oranında değer kazanırken gümüş yalnızca %8 oranında değer kazandı. Bitcoin’in öncülük ettiği tüm bu varlıkların değeri artarken, diyagramda görüldüğü gibi tahviller %19 düşerek kırmızıya düştü.

Popüler varlıklar arasında Bitcoin’in yükseliş eğilimi gösteren liderliği hakkında yorum yapan Saylor, tweet attı: “Kazanmıyorsan kaybediyorsun. #Bitcoin.” Son yıllardaki düzenli Bitcoin birikimleri sayesinde MicroStrategy şu anda 7,538 milyar ABD doları değerinde 226.331 BTC’yi elinde tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz