BlackRock Önemli Bir Dönüm Noktasına Ulaştı

0
119
blackrock
blackrock

Önde gelen bir varlık yöneticisi olan BlackRock, toplam değerlemesinin şu anda 10,6 trilyon dolara ulaşmasıyla önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Bu başarı, BlackRock’u bu zirveye ulaşan ilk varlık yöneticisi olarak yeni bir kaideye yerleştiriyor.

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas’a göre BlackRock, daha geniş kripto para birimi ekosisteminde tüm zamanların yeni bir dünya rekorunu kırdı. Varlık yönetimi şirketi, 2024 yılının ilk yarısındaki performansından itibaren dikkat çekici bir büyüme paternine dayalı seviyeye ulaşmayı başardı.

BlackRock, iShares Bitcoin Trust (IBIT) sayesinde yalnızca bu yıl yaklaşık 600 milyar dolar büyüdü. Bu şaşırtıcı büyüme çoğunlukla piyasaların yükselişinden ve piyasadaki akışlardan kaynaklandı.

Nisan ayında BlackRock, giriş serisini sürdürdüğü için 71 günden fazla yeşil bölgede kaldı, diğer varlık yöneticileri ise aralıklı olarak çıkışlara tanık oldu. BlackRock bu dönüm noktasına rekor sürede ulaşmayı başardı. Verilere göre BlackRock, yönetimi altındaki varlıklarda 10 milyar dolara ulaşan en hızlı ETF olma rekorunu kırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz