Bu Formasyon Devam Ederse Solana (SOL) %300 Yükseliş Gelebilir

0
45
Solana
Solana

Solana, 100 ve 50 EMA direnç seviyelerini kolayca aşarak kripto para piyasasında başarılı bir üstünlük elde etti ve büyük olasılıkla hareketine devam etti. Ancak uzun vadede durum düşündüğünüzden biraz daha iyi yükselebilir.

Genel olarak yükseliş eğilimi gösteren Solana, günlük grafikte 50 EMA’nın üzerinde konumunu korumayı başardı. SOL, yaklaşık 148 dolardan 163 dolara yükselerek son fiyat hareketi sırasında kazançlarını koruyabileceğini gösterdi.

Artan satın alma baskısı, 100 EMA’nın üzerindeki kırılmanın bir sonucu ve bu da yatırımcıların Solana’nın geleceği konusunda iyimser olduğunu gösterdi. Solana bu kritik direnç seviyesini kırabilirse, ek kazanımların kapısını aralayabilir. Bu direnç seviyesi kabaca 170 dolar.

Formasyonu haftalık grafikle karşılaştırdığımızda Solana’nın potansiyelinin daha da önemli olduğu görülüyor. Grafikte tarihsel olarak potansiyel bir kırılmanın ve önemli bir fiyat hareketinin habercisi olan yükseliş üçgeni formasyonu oluşuyor. Bu model gerçekleşirse Solana’da %300’e varan bir artış yaşanabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz