Cardano Kurucusu ADA’daki Ödemeler İçin Düzeltme Sözü Verdi

0
134
Cardano
Cardano

Cardano topluluğu son zamanlarda ekosistemdeki önemli bir oyuncu olan Intersect’in şu anda blockchain’in yerel kripto para birimi olan ADA’da ödeme kabul etmediğinin ortaya çıkmasıyla çalkalanıyor.

Topluluk liderliğindeki yönetim ve açık kaynak gelişimi de dahil olmak üzere Cardano’nun sürekliliğine ve gelecekteki gelişimine odaklanan Intersect, başlangıçta ödeme seçeneklerini fiat para birimleriyle sınırlamıştı. Bu karar, ADA’nın ekosistemine entegrasyonuna olan bağlılığını sorgulayan Cardano destekçileri arasında kafa karışıklığına ve hayal kırıklığına neden oldu.

Bunun üzerine Hoskinson konuyla ilgili endişesini ve şaşkınlığını dile getirerek kuruldan derhal bir açıklama talep etmesini sağladı. Gelen tepkilere yanıt olarak Intersect, ADA ödemeleri üzerinde çalıştığını ve önümüzdeki sürümlerde kullanıma sunulacağını hemen duyurdu. Bu taahhüdü yansıtacak şekilde web sitelerini güncellediler ve üyelere uygulama sürecinin halihazırda devam ettiği ve güncellemelerin yol haritası aracılığıyla sağlanacağı konusunda güvence verdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz