Coinbase Yeni Kripto Para Listelerini Genişletmeye Devam Ediyor

0
60

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, bu hafta yeni kripto para listeleri ekleyerek kullanıcılarına sunduğu dijital varlık seçeneklerini genişletti. Coinbase, bu hamlesiyle kripto ekosisteminin büyümesini desteklemeye ve kullanıcılarına daha geniş bir yelpazede varlık sunma stratejisini sürdürüyor.

Cow Protocol (COW) Artık Coinbase’de

Bu haftanın en dikkat çekici yeni listelerinden biri, Cow Protocol (COW) tokeninin Coinbase platformunda kullanıma sunulması oldu. Artık kullanıcılar, Coinbase’in iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla Cow Protocol’ü alıp satabilir, dönüştürebilir, gönderebilir, alabilir veya depolayabilir. Coinbase ayrıca, Cow Protocol’ün Almanya’daki kullanıcılar için de aktif hale getirildiğini duyurdu.

ZKsync (ZK) ve Moonwell (WELL) Tokenleri Platforma Eklendi

Coinbase’in bu haftaki diğer yeni listelemeleri arasında ZKsync (ZK) ve Moonwell (WELL) tokenleri yer alıyor. Bu dijital varlıklar da artık Coinbase’in mobil uygulamalarında ve web platformunda aktif olarak işlem görebiliyor. Kullanıcılar, bu tokenleri alıp satabilir, dönüştürebilir, gönderebilir veya depolayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz