Ethereum Balinaları Yükseliyor

0
136
Ethereum
Ethereum

Ethereum (ETH) ekosistemindeki son gelişmelerde, kripto analisti Ali Martinez, 10.000 veya daha fazla ETH tutan Ethereum adreslerinin sayısında dikkate değer bir artış olduğunu vurguladı. Martinez, bunun dağıtımdan birikime geçişe işaret ettiğini kaydetti. Bu gözlem, büyük ETH sahipleri arasında duyarlılıkta önemli bir değişiklik olduğunu gösteriyor.

Birikimdeki son artış, Ethereum spot ETF uygulamalarının onaylanmasıyla desteklenen Ethereum’un son fiyat artışıyla aynı zamana denk geliyor. Raporlama sırasında ETH, son 24 saatte %24,21’lik kayda değer bir artışla 3.742 dolardan işlem görüyor. Fiyat son 24 saatte %2 düşüş gösterse de gelecekte daha fazla kazanç görmek için hala iyi bir konumda.

Bu büyük adresler arasında ETH varlıklarının sayısındaki artış, kurumsal ve büyük ölçekli yatırımcıların Ethereum’un gelecek beklentileri konusunda giderek daha iyimser olduklarını gösteriyor. Aktif olarak daha fazla ETH biriktiriyorlar, bu da gelecekteki potansiyel fiyat artışlarına dair güçlü bir inanca işaret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz