Ethereum Spot ETF’leri İlk 6 Ayda 5.4 Milyar Dolara Kadar Net Giriş Görebilir

0
149
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

Raporda, Ether spot ETF’lerin net girişlerinin muhtemelen Bitcoin eşdeğerlerinin %30 ila %35’i olacağı belirtildi. Citi, bunun altı ay içinde Ethereum ETF’lerine 4,7 milyar dolar ile 5,4 milyar dolar arasında potansiyel net giriş sağladığını söyledi. Banka, staking eksikliği ve Bitcoin’in ilk hamle avantajı nedeniyle akışların yetersiz kalabileceğini söyledi.

Citi, ABD’deki spot Ethereum (ETH) borsa yatırım fonlarının (ETF’ler), spot bitcoin (BTC) eşdeğerlerinin sadece %30-35’i seviyesinde net giriş görebileceğini ve dağıtımın aşağı yönde çarpık olduğunu söyledi.

Raporda, bu seviyenin altı ayda 4,7 milyar ila 5,4 milyar dolar arasında net giriş sağladığı belirtiliyor. Ayrıca banka, bu tür akışlara göre girişlerin ve Ethereum getirilerinin betasının analizin önerdiğinden daha düşük olabileceğini söyledi.

Alex Saunders liderliğindeki analistler, “Bunun bir nedeni, farklı ve daha kapsamlı kullanım durumları göz önüne alındığında, ETH’nin uzun vadede çeşitlilik faydaları sunabilmesidir, ancak şu anda durum böyle değil” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz