Haftanın Önemli Bitcoin Ve Altcoin Haberleri

0
203
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Michael Saylor, küresel BTC topluluğuna hitaben Bitcoin’de yükseliş çağrısında bulunan bir mesaj yayınladı ve kripto para birimi topluluğuna, elde edilen gelirle Bitcoin satın almak için ABD doları satma çağrısında bulundu.

Canaccord, kripto paranın kurumsal olarak benimsenmesinin hala arttığını, dünyanın en büyük hedge fonlarının yarısından fazlasının şu anda spot bitcoin ETF’leri alıp sattığını veya tuttuğunu belirtti.

Halka açık bir Japon yatırım danışmanı olan Metaplanet, hazinesindeki BTC varlıklarını artırmaya yönelik 6 milyon dolarlık bir stratejinin parçası olarak 20,2’den fazla bitcoin (BTC) satın aldığını söyledi.

Mt. Gox Cuma günü yaptığı açıklamada, müşterilere geri ödeme yapmaya başladığını ve bazı kullanıcıların kriptolarını geri almaları için neredeyse 10 yıldır süren bekleyişin sona erdiğini söyledi. Feshedilmiş kripto borsası, bir zamanlar dünyanın en iyi kripto borsasıydı ve ilk yıllarında tüm bitcoin (BTC) işlemlerinin %70’inden fazlasını gerçekleştiriyordu.

Alman milletvekili ve Bitcoin aktivisti Joana Cotar, hükümeti “aceleci” Bitcoin satış çılgınlığını durdurmaya ve bunun yerine onu geleneksel sistemdeki risklere karşı koruma sağlamak için “stratejik rezerv para birimi” olarak benimsemeye çağırdı.

Binance borsası bir kez daha belirli tokenleri listeden çıkarma yoluyla sisteminin periyodik temizliğini gerçekleştirdi. En son duyuruda gösterildiği gibi, platformdan ayrılan en son işlem çiftleri öncelikle Bitcoin’i içeriyor.

Bitcoin fiyatlarındaki düşüşle aynı zamana denk gelen küresel aktif Bitcoin ATM ağı, 40 günden kısa bir sürede 334 makine azaldı.

Spot Bitcoin ETF’leri, Bitcoin’in değer kazandığı son ABD Bağımsızlık Günü’nün ardından 6 Temmuz’da girişlerde bir artış yaşadı. Farside verilerine göre, bu finansal ürünlere akan 143,1 milyon dolarlık kayda değer bir miktarla, bir ay içindeki en büyük net giriş oldu.

Shiba Inu (SHIB), 24 saatlik kayda değer bir artış yaşadı ve önemli bir pazar geri dönüşüyle ​​%15 oranında fırladı. Bu keskin toparlanma kripto topluluğunun dikkatini çekti ve SHIB için bundan sonra ne olabileceğine dair merak uyandırdı.

Bitcoin yatırımcısı Michael Saylor, BTC’nin Cuma günkü düşüşün ardından toparlanmaya başlamasıyla yükseliş yönünde bir açıklama yaptı. 

Çok sayıda kripto medya raporuna göre, Japonya merkezli teknoloji devi Sony Group, kripto pazarına girmek amacıyla kripto borsası Amber Japan’ı satın aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz