Haftanın Önemli Bitcoin Ve Altcoin Haberleri

0
178
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Bitcoin Haberleri

Varlık yönetim şirketi Grayscale Investments, spot Bitcoin ve Ether borsa yatırım fonlarından (ETF’ler) toplamda 20,4 milyar doların üzerinde çıkış kaydetti.

Mt. Gox 3 milyar dolar değerinde Bitcoin taşıdı. Lookonchain’in sağladığı verilere göre, Mt. Gox yakın zamanda 3,13 milyar dolar değerinde Bitcoin’i farklı cüzdanlara aktardı.

Santiment, Bitcoin’in temel metriklerinden birinde beş aylık bir zirveye ulaştığını açıkladı. 

Blockchain analitik firması IntoTheBlock ve TradingView tarafından izlenen verilere göre, büyük yatırımcılar veya BTC’nin dolaşımdaki arzının en az %0,1’ine sahip olan adresler, mevcut piyasa fiyatına göre 5,4 milyar dolar değerinde 84 binden fazla BTC ekledi.

Virginia merkezli şirket MicroStrategy’nin devasa Bitcoin varlıkları 226.500 BTC’ye yükseldi.

Mike Novogratz, yakın zamanda yaptığı bir sosyal medya gönderisinde, 2024’ün Bitcoin madenciliği için “önemli” bir yıl olduğunu belirtti. Ekonomik düşüşler sırasında sektörün “inanılmaz bir dayanıklılık” göstermeyi başardığını belirtti.

Jack Dorsey’nin Block’u 2024’ün ikinci çeyreğine ilişkin kazanç sonuçlarını açıkladı ve Bitcoin gelirinde bir önceki yıla göre %9’luk bir büyüme kaydetti.

Morgan Stanley, varlıklı müşterilerine seçili bitcoin ETF’lerine yatırım yapma fırsatı sunmaya başlayacak.

Bitcoin (BTC) madencilik zorluğu, %10,5’lik önemli bir artışın ardından tarihi bir zirveye ulaştı. Galaxy’nin Araştırma Başkanı Alex Thorn’a göre, mutlak anlamda bunun şimdiye kadar kaydedilen en büyük zorluk artışını işaret ettiğini söylüyor.

Haftanın Altcoin Haberleri

IntoTheBlock verilerine göre, piyasa kapitalizasyonuna göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, balina aktivitesini gösteren büyük işlem hacminde %449,03’lük bir artış görüyor.

Varlık yönetim şirketi Grayscale Investments, spot Bitcoin ve Ether borsa yatırım fonlarından (ETF’ler) toplamda 20,4 milyar doların üzerinde çıkış kaydetti.

ABD’de listelenen spot bitcoin (BTC) borsa yatırım fonları (ETF’ler) çıkışlar kaydederken Ethereum (ETH) ETF’leri Salı günü dört günlük bir kayıp serisinin ardından girişler kaydetti.

Whale Alert, son 20 saatte hareket ettirilen birkaç büyük ETH işlemi tespit etti. Yarım milyardan fazla ABD doları anonim balinalar tarafından hareket ettirilirken, Ethereum ETF’leri milyonlarca giriş çekmeye devam ediyor.

Ethereum (ETH) balinaları kripto piyasasında büyük hamleler yapıyor ve bu da kısa vadeli fiyat volatilitesine rağmen güçlü bir yükseliş hissiyatı olduğunu gösteriyor. 

ABD merkezli spot Ethereum borsa yatırım fonları (ETF’ler) 2 Ağustos’ta önemli hareketler gördü ve Grayscale Ethereum Trust’tan (ETHE) çıkışlar 2,1 milyar dolara ulaştı.

CoinGlass’a göre, XRP’nin işlem hacmi son 24 saatte %111,03 arttı. Bu son artıştan sonra 2,59 milyar dolar seviyesinde duruyor.

Son bir saat içinde, bir balina kar elde etmek için Binance’e 400 milyar PEPE (yaklaşık 4,22 milyon $) gönderdi.

CoinGlass’ın verilerine göre, popüler kripto para Cardano (ADA) üzerindeki türevlerin işlem hacmi  son zamanlarda yükseldi ve son 24 saatte %31’lik şaşırtıcı bir artış kaydetti. 

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

BlackRock, sosyal medya hesabında kripto para ile ilgili dolandırıcılıklar konusunda bir uyarı yayınladı. BlackRock, “Markamızı kullanan ve eğitim veya yatırım sunan kişilerle, web siteleriyle veya sosyal medya platformlarıyla uğraşırken dikkatli olmanızı öneriyoruz” dedi.

Solana (SOL), piyasa yukarı yönlü hareketi beklerken yükseliş eğilimi gösteriyor gibi görünüyor. Ünlü kripto analisti Jelle, Solana’nın yeniden birikim yapısından çıktığını tweetledi.

Crypto.com, kurumsal müşterilerin artan listesi ve ABD’de ilk spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) piyasaya sürülmesiyle işlem hacminde Coinbase borsasını geride bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz