Mark Yusko Kripto Konusunda Yükselişini Sürdürüyor

0
105
Kripto para
Kripto para

Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu Mark Yusko, yakın zamanda CNBC’nin Fast Money programına katıldığında herkesin portföyünde bazı dijital varlıklar olması gerektiğini vurguladı. “Çeşitlendirme faydaları ekliyorlar. Değerlerini geleneksel finansal varlıklarla aynı şeyden almadıkları için korelasyonsuzlar.

Yusko, Bitcoin borsada işlem gören fonların (ETF’ler) piyasaya sürülmesi nedeniyle kripto para birimi volatilitesinin azalacağına inanıyor. “Bunun volatiliteyi azaltacağını düşünüyorum. Fiyatların çok daha yüksek olmasına yol açacağını düşünüyorum” dedi.

Bitcoin ETF’lerinin yönetimi altındaki varlıkların (AUM) toplam değerinin 300 milyar dolara ulaşabileceğini tahmin etti.

“Bu alana çoğunlukla perakende ve danışmanlık amaçlı gelen 58 milyar dolarlık parayı düşünürseniz… Yazılımla uğraşmanıza gerek yok, donanımla uğraşmanıza gerek yok, sadece piyasadaki diğer herhangi bir şey gibi bir ETF satın almanız gerekiyor. Portföyünüzün bu rakamın 300 milyar dolara çıkacağını düşünüyorum” diye ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz