Peter Brandt’e Göre Bitcoin Düzeltmesi Uzun Sürebilir

0
95
Peter Brandt
Peter Brandt

Efsanevi yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin’in şu an yaşadığı uzun süreli düzeltme hakkında karamsar bir açıklama yaptı. Brandt, Bitcoin’in Mart ayından bu yana sürekli düşüş yaşadığını belirterek, bu düzeltmenin fiyat kadar süresinin de yatırımcılar üzerinde psikolojik baskı yarattığını ifade etti.

Bitcoin, son 24 saatte %6 oranında düşüşle 56.500 dolardan 53.200 dolar seviyelerine geriledi. Peter Brandt, düzeltmelerin iki boyutu olduğunu vurguladı: fiyat ve süre. Bu noktada, sürenin yatırımcılar üzerinde daha fazla duygusal zarar verdiğini belirtti. Brandt’a göre, uzun süreli düzeltmeler hızlı düşüşlerden daha fazla stres yaratıyor.

Brandt, Bitcoin grafiğinde “ters genişleyen üçgen” olarak bilinen bir formasyonun oluştuğunu da paylaştı. Bu formasyonun alt sınırının yaklaşık 46.000 dolar olduğunu söyleyen ünlü analist, BTC’nin yükselişe geçmesi için yeni bir “tarihi zirveye doğru güçlü bir hamle” gerektiğini belirtti. Ancak, bu gerçekleşmezse satış baskısının devam edeceğini ve Bitcoin’in daha da düşebileceğini öngörüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz