Ripple CEO’su XRP ETF’nin Neden Kaçınılmaz Olduğunu Açıkladı

0
138
Ripple
Ripple

Yakın zamanda Fox Business’ta yer alan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, birden fazla altcoin borsada işlem gören fon için bir dava açtı ve insanların yalnızca bir emtiaya maruz kalmak istemediklerini savundu. “Altına maruz kalma durumunuz varsa, gümüşe de maruz kalmayı isteyebilirsiniz. Tek yönlü bir varlık riskine sahip olmak istemezsiniz.”

Garlinghouse ayrıca XRP’nin piyasa değerine göre ikinci en büyük dijital varlık olduğunu da belirtti. Yazının yazıldığı sırada yaklaşık 29 milyar dolarlık piyasa değeriyle sekizinci sırada yer alıyor. “Bu, SEC’in ETH’yi görevlendirmesinden önceydi” diye ekledi.

Garlinghouse, Consensus konferansında konuşurken XRP ETF’nin onaylanmasının “kaçınılmaz” olduğunu belirtti. Ripple patronu ayrıca bu tür ürünlerin Solana (SOL) ve Cardano (ADA) için de piyasaya sürülmesini bekliyor.

Garlinghouse, spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) şaşırtıcı şekilde onaylanmasının, piyasaların kriptoya erişmek isteyen daha fazla yatırımcıya daha fazla açılması açısından “büyük bir anlaşma” olduğunu belirtti. Ripple patronu, bu ürünlerin yayına girdikten sonra “son derece iyi” performans göstermesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz