Robinhood, Avrupa’da Kripto Transferlerini Başlattı

0
102
Robinhood
Robinhood

Robinhood, Avrupa Birliği’ndeki müşterilerine kripto transfer hizmeti sunmaya başladı. Artık kullanıcılar, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve USD Coin (USDC) gibi 20’den fazla kripto parayı uygulama aracılığıyla yatırıp çekebilecek.

Robinhood, 2023 yılının Aralık ayında Avrupa pazarına giriş yapmıştı ve bu hamleyle ABD merkezli kripto borsalarının Avrupa’daki varlığını güçlendirme yarışına katıldı. Bu genişleme, Avrupa Birliği’nin kapsamlı kripto varlık düzenlemeleri olan MiCA’nın (Markets in Crypto Assets) yürürlüğe girmesiyle daha da hız kazandı.

Robinhood Crypto Başkan Yardımcısı Johann Kerbrat, “Avrupa’daki kripto transferlerinin başlatılmasıyla, müşterilerimize merkeziyetsiz finans (DeFi) ve kendi varlıklarının saklanması (self-custody) konularında daha kolay ve erişilebilir bir deneyim sunuyoruz” açıklamasında bulundu. Yeni özellik, kullanıcılara kripto varlıkları üzerinde daha fazla kontrol sağlarken, düşük maliyetli ve güvenli bir işlem deneyimi sunmayı hedefliyor.

Bu gelişme, şirketin Aralık 2023’te Avrupa’daki kripto ticaretini başlatmasının ardından geliyor. Aynı zamanda Mart ayında İngiltere’de tam kapsamlı aracılık hizmetlerini devreye sokarak bölgedeki varlığını güçlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz