Samson Mow Kritik Bitcoin (BTC) Açıklamasında Bulundu

0
135
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin maksimalisti ve Jan3’ün CEO’su Samson Mow, X platform hesabında Bitcoin topluluğundan hararetli tepkiler dalgasını tetikleyen BTC temalı bir gönderi yayınladı.

Bitcoin’in benimsenmesine odaklanan şirket Jan3’ün patronu Samson Mow, dolaşımda mevcut olan ve madencilik yoluyla potansiyel olarak basılabilecek olan Bitcoin’e karşı piyasadaki mevcut sermayenin oranını gösteren bir diyagram yayınladı.

Bu diyagramda herhangi bir rakam yok, ancak mevcut BTC miktarının, onu satın almak için kullanılabilen mevcut sermaye miktarına kıyasla çok küçük olduğu görsel olarak vurgulanıyor. Hem sermaye hem de Bitcoin üçgen şeklinde tasvir ediliyor ve birlikte bir kum saati gibi görünüyorlar.

Mow ayrıca bugün erken saatlerde “Bitcoin fiyatının düşüşünü izlerken, kaçınılmaz olarak nereye gittiğini hatırlayın” şeklinde bir tweet attı ve böylece BTC fiyatının yükselişe geçeceğini tahmin etti. Mow, dünyanın amiral gemisi kripto para biriminin eninde sonunda kripto para başına 1 milyon dolarlık fiyat seviyesine ulaşmasını bekleyen maksimalistlerden biri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz