Samson Mow’dan Bitcoin Mesajı

0
124
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin’in güçlü destekçilerinden ve JAN3 CEO’su Samson Mow, Bitcoin’in geleceği hakkında iyimserliğini koruduğunu gösteren bir paylaşım yaptı. Mow, Bitcoin’in 61.000 dolar seviyesini yeniden kazanmasıyla birlikte, “I still Bullieve” (Boğa piyasasına ve Bitcoin’e inanmaya devam ediyorum) mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Mow’un bu paylaşımı, Bitcoin’in uzun vadeli potansiyeline duyduğu güveni yansıtan bir sembol haline geldi.

Ancak, Bitcoin kısa süre sonra 60.000 dolara geriledi. Haftanın başından bu yana Bitcoin, Orta Doğu’daki artan jeopolitik gerilimler nedeniyle %8,7 değer kaybederek 60.170 dolar seviyesine kadar düştü. Bu dönemde, birçok yatırımcı Bitcoin ve hisse senetlerini satarak daha güvenli bir liman olarak görülen altına yöneldi. Altın, son bir ayda %6’dan fazla artış gösterirken, yıl başından bu yana %45,34 oranında değer kazandı.

Mow, Bitcoin’i satanlara yönelik eleştirilerde bulunarak, “Zor zamanlar geldiğinde hareket ettiremeyeceğiniz kağıt altın alıyorsunuz” ifadesiyle dikkat çekti. Bitcoin’in riskli varlık olarak görülmesine karşı çıkan Mow, uzun vadede Bitcoin’in güçlü bir yatırım aracı olacağını savunmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz