Wodo $XWGT tokenı ÖnSatışı 29 Mayıs’da Başlıyor!

0
167

Pek çok blockchain oyuna aynı anda erişim sağlayan bir multichain oyun ekosistemi inşaa eden Wodo’nun tokenı XWGT 29 Mayıs’tan itibaren çeşitli önsatış platformlarında satşa çıkıyor. $XWGT tokenı 29 Mayıs Spores, 31 Mayıs Kommunitas ve 1 Haziran KDG’den alabilirsiniz. XWGT; MEXC ile Coinsbit borsalarında listeleme onayı aldı, listeleme tarihi ise 5 Haziran olarak belirlendi.

Wodo ekosisteminde Game Hub, Game Store, Incubation ve üst kalite FPS oyunu Metal Impact,Legion Gordion ve Jack Of Space   gibi oyunlar da bulunmaktadır. Wodo Wallet’ı sessizce pilot lansmanında sadece 5 günde 30bin’in üzerinde kullanıcı çekti.

Wodo, blockchain, kripto para birimleri, NFT’ler ve Metaverse gibi yeni teknolojileri benimseyerek, bu teknolojileri oyun dünyasıyla birleştiren bir platform sunar. Oyun geliştiricilerine ve oyunculara Web3 teknolojilerini kullanarak oyunlar oluşturma, yayınlama ve oynama imkânı sunar. Ayrıca, sunduğu çeşitli hizmetler ve araçlar, oyun geliştiricilerinin ve topluluğunun Web3 dünyasına adım atmalarını kolaylaştırır.

Wodo, çoklu oyunlar ve işlevler sunan bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen benzersiz bir yaklaşıma sahiptir. Game Hub’a kayıt bonusu olarak 10 JGT kayıt olan herkesin cüzdanına aktarılıyor ve ayrıca oyun içerisinde ekstra tokenlar kazanılıyor.

Website: https://wodo.io/ & https://xwgt.io/

Sosyal Medya Linkleri:
 
Twitter: https://twitter.com/wodoio
Discord: https://discord.com/invite/fbyns8Egpb

Youtube: https://www.youtube.com/c/Wodoio
Linkedin : https://www.linkedin.com/company/wodonetwork/
Telegram Chat: https://t.me/wodocommunity (ENG)
Telegram News: https://t.me/wodoio
Telegram Chat: https://t.me/wodoturkishchat (TR)

Game Hub: https://gamehub.wodo.io/

Game Store: https://gamestore.wodo.io/

Wodo Wallet: https://wallet.wodo.io/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz