XRP, %9’luk Yükseliş Sonrası BNB’yi Aşmaya Yakın

0
253
XRP
XRP

Ripple’a bağlı XRP tokeni %9’luk bir artış gördü ve bu fiyat artışı, BNB’nin piyasa değerine yaklaşmasını sağladı. CoinGecko tarafından sağlanan piyasa verilerine göre XRP önemli bir hamle yaparak %9 artışla gün içi en yüksek seviyesi olan 0,68 dolara ulaştı. Artık piyasa değeri açısından BNB’yi aşmaya yakın. Kripto para birimlerinin değeri sırasıyla 37,4 milyar dolar ve 36,5 milyar dolar.

San Francisco merkezli blockchain şirketi Ripple ile ilişkilendirilen tartışmalı token, 2 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Ancak token, 13 Temmuz’da ulaştığı yıllık en yüksek seviyesi olan 0,93 doları geri almaktan hala çok uzakta. Bu artış, federal bir yargıcın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yakından izlenen bir davada Ripple Labs lehine karar vermesinin ardından geldi. Mahkeme, kurumsal satışları içeren belirli durumlar dışında XRP satışlarının menkul kıymet olmadığına karar verdi.

17 Ağustos’ta 0,42 dolara kadar ciddi bir düşüşe rağmen XRP’nin fiyatı önemli ölçüde toparlandı ve şu anda Ağustos ortasından bu yana neredeyse %60’lık bir artış kaydetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz