XRP Fiyatında Dalgalanma Beklentisi

0
96
XRP
XRP

Kripto para analistleri, XRP fiyatının 2024 yılı sonuna kadar dalgalı bir seyir izleyeceğini öngörüyor. Uzmanlara göre, XRP fiyatı özellikle ABD’deki düzenleyici gelişmelere bağlı olarak 0,50 ile 0,80 dolar arasında gidip gelebilir.

Düzenleyici Belirsizlik XRP’yi Etkiliyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’a karşı açtığı davada yaptığı son temyiz başvurusu, XRP fiyatında kısa vadeli risklerin artmasına neden olabilir. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen’in XRP satışları hakkında mahkemeye yapılan temyiz başvurusu, XRP’nin “menkul kıymet” olmadığı yönündeki karara doğrudan itiraz etmese de, fiyat üzerinde belirsizlik yaratıyor.

Bitget’in baş analisti Ryan Lee, bu yasal süreçlerin XRP fiyatında %50’ye varan dalgalanmalar yaratabileceğini öne sürdü. Lee’ye göre, XRP’nin fiyatı yıl sonuna kadar 0,50 ile 0,80 dolar aralığında hareket edebilir ve bu tahmin, büyük ölçüde düzenleyici gelişmelere bağlı olarak değişebilir. Mart 2022’den bu yana XRP’nin 0,80 dolar seviyesini aşmadığını belirten Lee, mevcut fiyatın 0,55 dolar civarında seyrettiğini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz