XRP Hacim Olarak %23 Yükseldi

0
158
XRP
XRP

Popüler kripto para birimi XRP’nin işlem hacmi, CoinMarketCap tarafından bildirildiği üzere son 24 saatte %23 oranında etkileyici bir artış göstererek 1,27 milyar dolara ulaştı. Ticaret faaliyetlerindeki bu artış, dün %3,7 oranında kayda değer bir artış yaşayarak 0,5196 dolara yükselen XRP fiyatındaki kayda değer artışla aynı zamana denk geliyor.

Ancak bugün fiyat %0,6’lık küçük bir düzeltme yaşıyor. Fiyattaki bu dalgalanmalar, kripto para piyasasında volatilitede daha geniş bir artışın yaşandığı bir dönemde ortaya çıkıyor.

Ayrıca bugün Coincheck borsasından yaklaşık 51,6 milyon dolar tutarında 100 milyon XRP tokeni çekildi. Çekme işlemi, aynı borsadan ilk transferle birlikte Şubat ayından bu yana aktif olan “r99Q” olarak tanımlanan bir adrese yönlendirildi.

Adresin işlem geçmişinin analizi, Coincheck’ten XRP transferlerinin tutarlı bir şekilde alındığını ortaya koyuyor ve bu da adresin borsanın kendisiyle bağlantılı olduğunu güçlü bir şekilde gösteriyor. Coincheck, Japonya’daki güçlü varlığıyla bilinen önde gelen bir kripto para borsasıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz