XRP Milyoner Adreslerinde 4 Milyar Dolarlık Rekor Kırıldı

0
133
XRP
XRP

XRP’nin performansı, piyasa değerinin son 24 saatte %23 artmasıyla yeni bir kilometre taşına ulaştı. Bu etkileyici artış, SEC v. Ripple hukuk mücadelesinde nihai kararın verilmesiyle XRP’de yükseliş sürüyor.

Ancak, zincir üstü platform Santiment, fiyat artışının arkasında daha fazla neden olduğunu bildiriyor. Özellikle, yüksek net değerli sahipler arasında önemli bir birikim bulunduğuna dikkat çekiyor. Böylece, son veriler 1 milyon ile 10 milyon arasında XRP içeren cüzdanların artık yaklaşık 4,42 milyar dolar değerinde rekor 7,06 milyar coin tuttuğunu ortaya koyuyor.

Birikimdeki artış dikkat çekicidir ve yalnızca bu Ağustos ayında edinilen 662,4 milyon XRP’nin %10,4’lük bir artışını yansıtır. Bu birikim eğilimi, XRP’nin sosyal medya tartışmalarını Ocak ayından bu yana en yüksek seviyelerine taşıdı ve artan kamuoyu ilgisini ve piyasa duyarlılığını gösterdi.

Dava Sonuçlandı!

Dört yıldır devam eden SEC ile Ripple arasındaki dava sonuçlandı. Ripple, kurumsal XRP satışları nedeniyle 125 milyon dolar ceza aldı. Kararın kripto sektörü için bir zafer olarak değerlendirildiği belirtilirken, XRP’nin değeri %18 oranında arttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz